De Klant =(echt) Koning

De naam zegt het al. Een bedrijf of organisatie wordt bij ons in de watten gelegd. Bij ons vindt u de mooiste concepten voor lekkere koffie, thee, water en/of fruit. Deze combinatie zorgt ervoor dat u kunt genieten van een heerlijke kop koffie of espresso, smakelijk glas thee of zuiver water en/of stukje fruit.


Service en klanttevredenheid is onze passie. Dit brengen we tot uiting in laagdrempelige concepten waarbij we niet werken met contracten, snelle en punctuele levering met lage besteleenheden en vriendelijk personeel. Het resultaat is dat onze klanten klant blijven en hun medewerkers tevreden zijn over de aangeboden producten.


Om dit te realiseren werken we samen met partners als Versplaza Weijts (de beste Groenteman van Nederland in 2013-2014) en Veilingkisten.com voor ons werkfruit concept wat bijdraagt aan goed werkgeverschap. Hiermee bieden we u het gezonde stukje fruit voor de medewerker, geleverd in een mooie authentieke fruitkist. Het ondersteunt de gezondheid en vitaliteit van uw personeel.


Voor de koffie werken we samen met Royal Taste en automatenleveranciers als Saeco, Jura, WMF en Bravilor. Deze melange zorgt voor een heerlijk smakelijke koffie voor uw medewerkers of gasten van horeca gelegenheden.


Met de merken Plukkruidje (verse theekruiden), Senza Tea (losse thee) en Sunleaf Teas (enveloppes) brengen we mooi en gezonde theeconcepten in uw restaurant of pantry. Beide producten zijn samengesteld uit puur natuurlijke ingrediënten.


Uiteraard bieden we u de beste gekoeld en/of gezuiverd wateroplossing voor uw pantry: watercoolers aangesloten op de vaste waterleiding en kleine flesjes. Dit doen we samen met Bravilor, Natural Choice (ION) en ProDrink.


Kortom: 1 adres om uw medewerkers te voorzien van smaakvolle en gezonde producten.


Meer informatie: www.deklantisechtkoning.nl


Onze productconcepten bekijken:

www.wijhoudenvankoffie.nl

www.wijhoudenvanthee.nl

www.wijhoudenvanwater.nl

www.wijhoudenvanfruit.nl

Samenvattend….werking....

 

We houden niet alleen van onze producten, maar nog meer van onze klanten. Om dit te realiseren gaan we voor een langdurige samenwerking met onze leveranciers en medewerkers. Zij zijn onze zekerheden waarmee we een langdurige relatie samen met onze klanten waarheid kunnen laten worden.

 

Samenwerking....

We geloven in een open en transparante samenwerking met u maar hoeven elkaar geen eeuwige trouw te beloven. Voor ieder concept dat we u aanbieden hanteren we een wederzijdse opzegtermijn van 2 weken.

 

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar hier geloven we in. Wanneer één van beide partijen er geen vertrouwen meer in heeft, moeten er afscheid genomen kunnen worden.

 

Vertrouwen is de basis voor een langdurige samenwerking.

 

Dit betekent niet dat we automatisch de voordeligste aanbieder in de markt kunnen zijn. Kwaliteit heeft een prijs. De goedkoopste zijn we niet, want dat heeft (vroeg of laat) ook gevolgen voor de kwaliteit van producten, service, dienstverlening en medewerkers.

 

“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten”.

 

Met klantvriendelijke groet,

 

De Klant = (echt) Koning

Mark Heerkes
Eigenaar

 

Volg op Twitter, like onze Facebookpagina, volg op G+, pin vrolijk mee, bekijk ons op YouTube en volg ons op LinkedIn

 


Contact:
De Klant =(echt) Koning
Mark Heerkes
Pisanostraat 378
5623 CL Eindhoven

BTW Nr.:  12.98.49.200.B01
KVK Nr.:  17194377

Tel:          040 - 750 5815
Mail:         info@deklantisechtkoning.nl

Facturen:  facturen@deklantisechtkoning.nl